mandag 23. mars 2015

Skriverier og oppdatering

Lenge siden forrige innlegg nå. Skal prøve å skrive litt oftere heretter. Det er ikke det at jeg ikke har noe å skrive om. Neida, her skjer det hele tiden noe, så det er mer enn nok å ta for seg. Problemet er vel priorieringene midt oppi en travel hverdag. I tillegg til 100 % stilling, bestemte jeg meg for å fortsette med tysk-studier. Dette skoleåret har jeg tatt påbygging, med 15 studiepoeng i høst og 15 studiepoeng nå i vår. Jeg trives med å studere, og språk er artig!

Ellers driver vi gård med melkekyr og boergeiter. Selv om det er mannen min som er gårdbruker, er jeg til tider ganske engasjert her også. Akkurat nå er det kjeeing i geitefjøset. I tillegg har vi holdt på med ombygging av fjøs de siste to årene. For dem som vil lese mer om gården og hva vi driver med der, har vi en egen gårdsblogg: www.hjellupgard.blogspot.com

Og så må jeg jo nevne at jeg er bestemor til Edward på 4 år. Når vi er så heldige å få ham på besøk, koser vi oss sammen både ute og inne. Å være bestemor er fantastisk! Å oppdage verden sammen med ham gir så mye, og hans mange spørsmål og kommentarer kan noen ganger sette ting i et nytt perspektiv.

Ja, dette ble visst en liten oppdatering. Sånn, da regner jeg med å være igang igjen, og da håper jeg at det ikke blir så lenge til neste innlegg. Her er forresten bilde av en av årets første blåvei som ble funnet like ved gården vår i år. Den aller første fant jeg ekstra tidlig, allerede 8. mars. Deilig med vår!