torsdag 9. mai 2013

Garn

På tirsdag fikk jeg to hyggelige overraskelser. Først kom det en pakke på døra. Det var ullgarn jeg hadde bestilt fra Tyrkia. Utrolig rask levering! Jeg bestilte faktisk på fredag i forrige uke.

Så kom mannen min hjem fra Trondheimstur, og hadde kjøpt med seg heklegarn til meg. Så omtenksomt! Verdens beste! Så nå har jeg litt å begynne med. Gleder meg til å sette igang.


Her er forresten link til den siden der jeg bestilte garnet: http://luxyarn.yarnshopping.com/  Jeg har aldri prøvd å bestille garn slik før, så jeg var jo litt spent på kvalitet osv, men det ser så langt veldig bra ut. 

Nedenfor er bomullsgarnet jeg fikk i bygave. Nydelige farger! Fine farger gjør meg glad, og han vet hvordan han skal glede meg ;D

2 kommentarer:

 1. Så fristende at jeg nesten bare MÅ forte meg å bli ferdig med eksamenene for å få tid til håndarbeid.
  Det å sette seg ned med garn i fine farger og la enten strikkepinnene eller heklekroken få gå rundt og rundt med alle sine runde masker og løkker, er den aller beste meditasjon for meg :)

  Gleder meg til å se alt det vakre du tryller fram :)
  Klem fra Randi

  SvarSlett
 2. Lykke til med eksamen! Jeg vet at du kommer sterkt tilbake med håndarbeidet når den er unnagjort ;D Da går du meg en høy gang. Regner med at du får gjort litt innimellom eksamensskriving også ;D Klem

  SvarSlett